KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Esentepe Ortaokulu

May

Şehit Naci Soydan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet CEHİZ, 8.sınıf öğrencilerine mesleki ve teknik liseler hakkında seminer verdi.Okul Müdürümüz Ahmet CEHİZ'e emekleri için çok teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda  sınıf şube rehber öğretmenlerin görüşleri alınarak her ay "Ayın Öğrencileri" seçiliyor.Nisan ayında sınıfında davranışlarıyla örnek  seçilen öğrencilere  "Ayın Öğrencisi Belgesi" verildi.

Nis

Okulumuzda  sınıf şube rehber öğretmenlerin görüşleri alınarak her ay "Ayın Öğrencileri" seçiliyor.Mart ayında sınıfında davranışlarıyla örnek  seçilen öğrencilere  "Ayın Öğrencisi Belgesi" verildi.Ayrıca okulumuzda yapılan"Kazanım Değerlendirme Sınavında" ilk üçe giren öğrencilere de "Başarı Belgesi" verildi.

Mrt

Kahramanmaraş'ta düzenlenen "Küçük Erkekler Güreş Turnuvasında" dereceye giren öğrencilerimizle İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü  ziyaret ettik.

Mrt

Elbistan'da düzenlenen Küçükler Kız ve Küçük Erkekler Bocce Turnuvasında okulumuz Küçükler Kız Bocce Takımı ilçe üçüncüsü,küçük erkekler bocce takımı ilçe ikincisi olmuştur.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen "Bocce Turnuvasında" okulumuz kız  takımımız ikincilik ,erkek takımımız üçüncülük kupası elde etti.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür.

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Murat ÖNAT ve öğrencilerimiz bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşı'mızın kabulü ve Büyük Şair Mehmet Akif ERSOY'U anma programı hazırladılar.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Allah, bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın.

Mrt

8/B Sınıf Şube Rehber Öğretmenimiz Özlem PIÇAK,İngilizce Öğretmeni Esin KARAPINAR,Destek Eğitim Öğretmeni Fatma ARSLAN , öğrencimizin ailesiyle tanışmak,çalışma ortamını görmek amacıyla veli ziyareti gerçekleştiriler.

Mrt

Kahramanmaraş'ta düzenlenen küçük erkekler güreş turnuvasında okulumuzun 5/E sınıfından "Adilcan DOĞANAY 45 kiloda ikinci olarak, yine 5/E sınıfından Muhammed Durna ÖZDEMİR 34 kiloda üçüncü olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.Öğrencilerimizi tebrik ediyor, bir sonraki müsabakada kendilerine başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Zeliha BAKIR KAYA koçluk yaptığı öğrencisinin ailesiyle tanışmak ,öğrencinin çalışma ortamını görmek amacıyla veli ziyareti gerçekleştirdi.

Mrt

Öğrencilerimiz Kahramanmaraş'ta düzenlenen  Küçük Erkekler Güreş Turnuvasına katıldı.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimize  yönelik haftaiçi her gün LGS derslerinden etütlerimiz başladı.Ücretsiz olarak ders veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda  sınıf şube rehber öğretmenlerin görüşleri alınarak her ay "Ayın Öğrencileri" seçiliyor.Şubat ayında sınıfında davranışlarıyla örnek  seçilen öğrencilere  "Ayın Öğrencisi Belgesi" verildi.Ayrıca okulumuzda yapılan"Kazanım Değerlendirme Sınavında" ilk üçe giren öğrencilere de "Başarı Belgesi" verildi.