KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Esentepe Ortaokulu

Ekm

Okul Müdürümüz Ramazan ÖTEGEN ile 8/A sınıf şube rehber öğretmenimiz Kübra NACAR VURAL ve Rehber Öğretmenimiz Mehmet SOLMAZ veli ziyareti gerçekleştirdiler.Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okul Müdürümüz Ramazan ÖTEGEN ile 8/A sınıf şube rehber öğretmenimiz Kübra NACAR VURAL veli ziyareti gerçekleştirdiler.

Ekm

Okul Müdürümüz Ramazan ÖTEGEN ile 8/D sınıf şube rehber öğretmenimiz Zeliha Bakır KAYA  veli ziyaretinde bulundular.

Ekm

Okul Müdürümüz Ramazan ÖTEGEN ile 8/B sınıf şube rehber öğretmenimiz Özlem PIÇAK ve Rehberlik ve Psikoloji Danışman Mehmet SOLMAZ veli ziyaretinde bulundular.

Ekm

Okul Müdürümüz Ramazan ÖTEGEN ile 8/D sınıf şube rehber öğretmenimiz Zeliha BAKIR KAYA veli ziyareti gerçekleştirdi.

Ekm

Okul tanıtım programı kapsamında Rehber Öğretmenimiz Mehmet SOLMAZ ile Matematik Öğretmenimiz Murat ÖNAT rehberliğinde 8.sınıf öğrencilerimizi Elbistan İMKB Fen Lisesine geziye götürdük.Bizleri ağırlayan Elbistan İMKB Fen Lisesisi idaresine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Veli ziyaretlerimiz okul müdürümüz başkanlığında 8/C sınıf şube rehber öğretmeni Murat ÖNAT ile Rehber Öğretmen Mehmet SOLMAZ eşliğinde devam ediyor.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılında LGS'ye girecek 8.sınıf öğrencilerimize yaptığımız denemelerde sınıf şubelerinde ilk ikiye giren öğrencilerimizle pikniğe gittik.

Ekm

Okul Müdürümüz Ramazan ÖTEGEN ile 8/B Sınıf Şube Rehber Öğretmenimiz Özlem PIÇAK veli ziyaretinde bulundu.

Ekm

Okul Müdürümüz Ramazan ÖTEGEN,Matematik Öğretmenlerimiz Selma APAN ve Fatih CERİT eşliğinde veli ziyareti yaparak bundan sonra her hafta velilerimizi öğretmenlerimizle ziyaret edeceklerini belirtti

Kas

Okulumuzda öğretmenler günü kutlanarak Okul Müdürümüz M. Reşit İNANÇ'a plaket takdim edildi.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni